Selecteer pagina

Mama gaat vreemd deel 3

Mama gaat vreemd deel 3

Zijn hand in mijn nek, zijn zacht dwingende tong in mijn mond. Wat een kus! Het verlangen wat zich al een tijd lang had opgebouwd voelde ik door heel mijn lichaam stromen. Ik kon alleen nog maar aan een ding denken, en dat was meer, ik wil gewoon meer. Op dat moment wist ik dat er geen weg terug meer was. Het hek was gebroken, de muur neer. Ik wilde zijn handen op mijn blote lichaam.

Ik kreunde en hij opende zijn ogen. Pfoeh wat een stoute blik gaf hij me. Het verlangen was duidelijk te zien. En door zijn zelfverzekerde lach, wist ik dat het verlangen met grote letters op mijn voorhoofd stond. “Ik ga afrekenen” zei hij, maar nu moet ik nog even blijven zitten. Een schalkse glimlach en een blik naar zijn kruis lieten me weten waarom. Ik bloosde en tegelijkertijd voelde ik me trots.

Een paar minuten later rekende hij af en liepen we terug naar de parkeerplaats. Daar aangekomen opende hij de deur van zijn auto en vroeg me in te stappen. Ik deed automatisch wat hij vroeg. Het was allemaal zo nieuw. De ramen waren donker getint, niemand kon ons zien. Het was nog een aardig grote ruimte zo achterin.

Ik ging op de bank zitten en hij zat op zijn hurken voor me. Zijn handen gleden over mijn knieën en langzaam omhoog richting dijen. Pff ik werd gewoon gekeurd, dacht ik. Maar het volgende moment had ik geen tijd meer om te denken en voelde ik zijn handen om mijn hoofd en kuste hij me intens. Hij kroop langzaam over me heen. Zijn handen zochten gretig naar mijn borsten. De ramen besloegen van onze hitte. Ik voelde zijn harde opwinding. En op het moment dat zijn handen naar de knoop van mijn jeans gingen schrok ik wakker. “Nee” zei ik zacht hijgend. Ik ben ongesteld. “Hmm”, antwoordde hij -opnieuw met die schalkse glimlach- “heb jij even geluk dame”.
Beiden zaten nog even hijgend naar elkaar te kijken en toen zag ik de hitte uit zijn blik verdwijnen.
“Je bent lekkere vrouw Lotte. Ik wil je graag weer eens ontmoeten wanneer je niet ongesteld bent.
Ik heb een plekje waar we elkaar kunnen ontmoeten voor een langere tijd.” Mijn hart ging opnieuw tekeer. Het zou er dan toch eindelijk eens van komen. De hand van een andere man op mijn lichaam.

Maar hoe moest ik dit regelen? De locatie was niet echt dichtbij huis. Hij deed de schuifdeur open en we stapte beiden uit. “Laat me maar gauw weten of je iets kunt regelen mooie dame, je hebt mijn mailadres. Nu moet ik gaan want ik heb niet veel vrije tijd vandaag, het werk roept.”
Hij gaf me een vette kus op mijn mond, stapte weer in de auto en met een laatste kus in de lucht reed hij weg. Ik liep snel naar de auto en bleef daar lange tijd zitten tot ik een beetje bijgekomen was van de opwinding en schrik. Moest ik nu lachen of huilen. Hoe kon ik het pulserende verlangen negeren. Ik startte de auto en op automatische piloot reed ik naar huis.

Het verlangen bleef heel de dag in mijn lichaam. Toen ik die avond in bed lag kon ik de aanraking van mijn dierbare man niet negeren. Ik wilde toegeven aan dat verlangen en die avond hadden we de beste seks ooit.

De volgende dag kwam er een sms-je.. “Bellen?” “Ja!”, antwoordde ik. Direct ging mijn telefoon en daar klonk zijn donkere timbre. Maar goed dat hij me niet zag want ik kleurde diep rood. Wat deed die man met mij? Ik voelde dat timbre direct via mijn borsten richting dijen gaan. “Heb je er al over nagedacht wanneer je een dag kan vrijmaken?” “Ja”, antwoordde ik. In de ochtend had ik al een plan bedacht en we spraken de dag en tijd af. Ik moest nog twee weken wachten. Die twee weken duurde een eeuw en bijna elke dag hadden we even contact. Mijn geliefde man had het niet slecht in die tijd. Het verlangen dat met de dag sterker werd moest ontladen worden. De seks was beter dan ooit maar in mijn gedachten waren het de handen van iemand anders die mijn lichaam beroerde. De twijfels over mijn huwelijk en mijn liefde voor deze man werden steeds sterker.

Over de auteur

Share This