Selecteer pagina

De 15 meest irritante opmerkingen van andere moeders

De 15 meest irritante opmerkingen van andere moeders

Heel herkenbaar, dit stukje dat ik las op J/M ouders. Bij het doorlezen van de regels moest ik zelfs af en toe gniffelen. Want tjah wat kunnen moeders op het schoolplein irritant zijn. Ik herken mijzelf niet hierin, of zou ik ook soms van dit soort irritante zinnen zeggen zonder dat ik het door heb… Maar laten we van het positieve uitgaan, misschien bedoelen ze het wel goed…

 1. Kan hij nog steeds niet…?
 2. Is het een jongetje of een meisje?
 3. Slaapt hij nou nog niet door?
 4. Die van mij was al…
 5. Mijn kind at als baby al àlles.
 6. Wat lijkt hij op z’n vader!
 7. Hij lijkt echt sprekend op jou!
 8. Heeft jouw kind ook alleen A’s op z’n rapport?
 9. Hij heeft echt talent. En ik ben niet de enige die dat zegt.
 10. Eigenlijk zou hij een klas kunnen overslaan, maar…
 11. Nee hoor, bij ons is het ’s ochtends wel altijd gezellig thuis.
 12. Mijn kinderen hebben nooit ruzie met elkaar.
 13. Dat zou ìk niet pikken van mijn kind.
 14. Kiest jouw kind altijd z’n eigen kleding uit?
 15. Ooh, mijn kinderen kijken nóóit tv.

 

Over de auteur

Share This