Selecteer pagina

Gezonde trend: de Poke Bowl!

Gezonde trend: de Poke Bowl!

Neem je favoriete sushi roll in gedachten, haal hem uit elkaar en serveer hem in een kom; kleverige rijst gegarneerd met gemarineerde rauwe vis, avocado, lente-ui, sesamzaad en geroosterde zeewier. Nou, dat is een heerlijke combinatie! Poke (POH-key) is een gezonde Hawaiiaanse traditionele maaltijd van gemarineerde, gesneden rauwe vis, vaak gemaakt met tonijn. Vanuit Hawaii is de trend overgewaaid naar Amerika, daar opent de ene na de andere Poke-bar waar je uit diverse soorten vis kunt kiezen, rijst en zoveel toppings om te mixen als bij een burrito bar. Poke is laag in calorie├źn, rijk aan eiwitten en super makkelijk te maken. Ik ben benieuwd wanneer de eerste Poke-bar in Nederland opent!

Over de auteur

Share This