Selecteer pagina

Illusions, nieuwe tentoonstelling Museon, echt of niet?

Illusions, nieuwe tentoonstelling Museon, echt of niet?

Het Museon is een populair-wetenschappelijk museum en leer je alles over de aarde. Hoe is die ontstaan?  Je hoeft er niet zachtjes te praten en je mag er veel aanraken. Ontdek de geheimen van de zee, dinosaurussen en leer alles over de zon en de mens. In het Museon leer je door te kijken, te luisteren, te lezen en vooral door veel dingen zelf te doen.

Het Museon heeft nu een nieuwe tentoonstelling Illusions. Houden je ogen je voor je gek? Of zijn het je hersens? Wandel langs bizarre fenomenen, probeer zelf uit hoe illusies werken en neem je familie in de maling! Je kunt allerlei illusies ervaren, van een uit elkaar vallende keukentrap tot een bodemloze put en van wandelende takken tot de voorloper van de film. Hoe kan wat je ziet niet kloppen met wat er echt is? Ontdek de rol van je zintuigen en waarom onze hersenen ons zo kunnen beetnemen.

Ga voor meer informatie naar museon.nl. De tentoonstelling Illusions loopt t/m 5 maart 2017.

Over de auteur

Share This