Selecteer pagina

Reistip met kinderen; Vietnam

Reistip met kinderen; Vietnam

Op zoek naar een reis die makkelijk is om te bereizen met kids met prachtig natuurschoon, veel cultuur, goed openbaar vervoer, heerlijk eten en aardige mensen, dan moet je echt Vietnam overwegen Direct na aankomst voel je het: de hectiek, de levenslust en de warmte. Welkom in Hanoi, welkom in Vietnam. Het is een land met een communistisch verleden en dat merk je overal. Zelfs je boot in Bai Tu Long Bay – nét even wat minder toeristisch en net zo mooi als Halong Bay – is versierd met rode vlaggen. Wie wil, kan zich in de geschiedenis onderdompelen in de musea en Cu-Chitunnels. Wie dat niet wil, trekt de groene rijstvelden in en bezoekt de kleurrijke bergvolkeren in het noorden. Of je doet het gewoon allemaal tijdens je rondreis Vietnam. Voor het geld hoef je het niet te laten. Voor een paar tientjes per dag slaap je, eet je en reis je.

De highlights:

  • Vaar over de Mekong
  • Slaap bij de hilltribes
  • Relax op Palmeneiland
  • Slurp Pho-soep in Hanoi
  • Bezoek de koningssteden
  • Kruip door Cu-Chitunnels
  • Slaap in Halong Bay

Voor ervaren backpackers zal het geen probleem zijn om in Vietnam met kids te reizen. De treinen en bussen zijn ontzettend goed georganiseerd. Ben je (nog) niet zo avontuurlijk, kun je overwegen om met een reisorganisatie voor gezinnen te gaan, bijvoorbeeld Riksjakids.

Over de auteur

Share This