Selecteer pagina

Reizen, detoxen en vrijwilligerswerk!

Reizen, detoxen en vrijwilligerswerk!

Steeds meer mensen reizen alleen of met een vriendin af naar het buitenland om te bezinnen, een yogatrip of om te detoxen. Op een mooie locatie zorgt iemand dat je optimaal geniet van de mooie omgeving, op tijd je sapjes krijgt, een massage of een ontspannen yoga sessie.

Vooral in Thailand is erg in trek. Ik vond op de site van Happysoutravel een mooie locatie op Koh Samui, een tropisch resort verscholen tussen de palmbomen.

Het leuke van deze organisatie is dat je jouw trip kunt combineren met vrijwilligerswerk. Wil je behalve aan je eigen Happy Soul ook een steentje bijdragen aan de Happy Soul van een ander? Maak dan gebruik van een arrangement dat is samengesteld met Stichting Commundo. Dit arrangement bestaat uit 2 weken vrijwilligerswerk en 1 week yoga.

We zijn daar drie projecten waar je als vrijwilliger aan de slag kunt gaan: een zorgboerderij met kinderen in Zuid Thailand (nabij Ranong), lesgeven aan Thaise kinderen op Phuket of helpen met de verzorging van olifanten in Noord Thailand.

Over de auteur

Share This