Selecteer pagina

Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap

Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap

Af en toe een leuke uitdaging een carriere opbouwen met kinderen. Jolanda Holwerda, oprichter en hoofdredacteur van Lof magazine schreef er een boek over, vol work-life inspiration. Haar verhaal over de weg naar Lof leest als Bridget Jones met een missie: het is de zoektocht van een werkende moeder, het avontuurlijke verhaal van een ondernemer en een managementboek over diversiteit ineen.

Jolanda Holwerda vertelt openhartig haar eigen verhaal – van burnout tot directeur van Lof Media – en interviewde voor dit boek zestien mensen die haar inspireerden en tot nieuwe inzichten brachten op het gebied van persoonlijk leiderschap: Agnes Jongerius, Faiza Dadi, Robert Swaak en Astrid Tebberman, Lia Belilos, Ina Brouwer, Claartje Vinkenburg, Anja Berkelaar, Christien Brinkgreve, Margo van Berkel, Yolanda Buchel, Yvonne Benschop, Caty Asscher, Oscar Kneppers, Esther Mollema, en Pauline van der Meer Mohr

Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap. Te koop voor € 15,-

Over de auteur

Share This