Selecteer pagina

Lekker budget opgeruimd

Lekker budget opgeruimd

Heel herkenbaar volgens mij; rommeltje in de voorraadkast, of niet? Halve zakken pasta, rijst, rozijnen en bloem. Een verkeerde beweging en het zakje scheurt verder open op valt net met de open zijde op de grond… En dan voorraadbussen, wat een uitgave en sommigen weer net te groot of te klein. Inspelend op de trend van ‘masons jars’ die leuke potten met schroefdeksel, is dit wel een heel handig DIY idee. Je kunt hiervoor oude potten gebruiken maar tegenwoordig zijn de potten ook goedkoop verkrijgbaar bij Xenos en Action. Beschilder de deksel met zwarte krijtverf en zet erop wat erin zit, zo zie je in 1 oogopslag welke pot je moet hebben. Zwart niet jouw ‘kleur’, je kunt ook andere kleuren krijtverf kopen.

Over de auteur

Share This