Selecteer pagina

WINNEN: Gelukkig zijn moet je durven van Rosalinde Weel

WINNEN: Gelukkig zijn moet je durven van Rosalinde Weel

Coach Rosalinda Weel geeft in Gelukkig zijn moet je durven praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk. Als meditatie- en yogadocente heeft ze veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen, in hun kracht te komen staan en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn. Ze schreef dit boek om de lezer te helpen hetzelfde te doen. Het ware gelukkig zijn, is te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart – en door het leven in eigen hand te nemen.

Wil jij dit boek winnen stuur een mail o.v.v. ‘Gelukkig zijn moet je durven’ naar info@mama.nl. Meedoen kan tot 15 augustus a.s.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Over de auteur

Share This