Selecteer pagina

Praktische tips voor gezonde kids…

Praktische tips voor gezonde kids…

’ s Ochtends gaat de wekker alweer veel te vroeg, snel eruit, kinderen eruit trommelen en dan begint het circus. Proberen gezonde trommeltjes voor school te maken, ook al zouden ze het liefst altijd chocopasta op brood willen, appel mee (waarvan je hoopt dat hij opgegeten wordt), bekertje water (nee niet zielig), bekertje melk en nog even snel het eten van vanavond voorbereiden. Je weet namelijk niet of je vanavond wel op tijd van je werk weg kunt en zul je net zien dat je man ook een vergadering heeft. En dan race je naar huis, tover je voor jouw doen een perfecte maaltijd op tafel en dan zit iedereen daar weer met lange tanden, terwijl je nog zo je best op de groenten hebt gedaan.
Herkenbaar…?
Voor alle moeders die altijd maar de ballen in de lucht proberen te houden is er een leuke boekenset ontwikkeld door Miriam Bouwens. Van huis uit voedingsdeskundige en eigenaar van de franchise formule Lifestyle Junior en producent van het meukvrije Food2Smile snoep. De boekenset bestaat uit drie boeken: ‘Dat was lekker, mam!’ voor ouders, Laat mij maar, Pap!’ voor kinderen en ‘De Spinazie Academy’ om samen te koken.
De boekenset is ontstaan omdat Miriam als voedingsconsulent steeds meer kinderen en volwassenen met overgewicht zag. 30% van de kinderen is de dupe van slechte voeding en te weinig bewegen. Maar nu komt het; 70% heeft weliswaar niet te kampen met overgewicht maar kampt met dezelfde dilemma’s; is zuivel nou onmisbaar, hoe slecht is pakjes sap of ontbijtkoek en hoe krijg ik mijn kids aan de groenten.
Geen koolhydraten tellen, superfoods of ingewikkelde ingrediënten maar gewoon praktische tips en makkelijke recepten.
De boekenset is te koop voor € 19,95 via de volgende link: http://food2smile.nl/product/dat-was-lekker-mam/

Over de auteur

Share This