Selecteer pagina

Stoer of juist schattig; badjasjes van www.hipenhop.nl

Stoer of juist schattig; badjasjes van www.hipenhop.nl
Badjas Kip verkrijgbaar bij www.hipenhop.nl

Heel soms komen ze wel eens voorbij, schattige badjasjes voor de kleine. Ik zeg heel soms, want het is mij ook opgevallen dat badjasjes voor kleinstjes vaak gemaakt zijn van synthetische materialen. Niet prettig, en bovendien weinig vocht absorberend. Suzan van de webshop www.hipenhop.nl liep hier tijdens haar zwangerschap ook tegenaan en kwam met het idee om een snoezige en tegelijk stoere verzameling badjasjes online te gaan verkopen. Dierenbadjasjes, van katoen. Lekkere zachte, goed absorberende exemplaren, de één nog schattiger dan de ander. Perfect voor in het zwembad, aan het strand, of gewoon thuis uit bad.

Iedereen heeft wel eens een idee, maar zo’n idee bij de hoorns pakken en uitvoering aan te geven, dat is wat anders! Suzan haar zoontje is inmiddels pas 7 maanden jong en de webshop www.hipenhop.nl is sinds enkele dagen live. Hoe komt Suzan op zo’n pakkende naam voor haar webshop? Die is als vanzelf ontstaan toen zij steeds hip hip hop hop tegen haar zoontje zei wanneer hij weer lag te wiebelen en bewegen. Leuk.

Naast een geweldige collectie, vindt mama.nl haar ondernemerschap ook een vermelding waard. Suzan zegt dat zij een doener is, dat blijkt. Hulde aan de sterke mama.

De badjasjes worden geimporteerd en exclusief in Nederland verkocht. Momenteel verkrijgbaar voor baby’s van 0-1,5 (de badjasjes zijn 40cm lang), maar Suzan is bezig met een collectie passend voor kinderen tot 3 jaar. Vandaag voor 16u besteld, is morgen in huis.
www.hipenhop.nl is niet speciaal voor de badjasjes bedacht, er kunnen eventueel andere Internationale artikelen bij komen, waarom ook niet? De naam van de webshop maakt een ruimer assortiment ook mogelijk. We zijn benieuwd en houden het in de gaten.

Ik ben gek op de Pinguin en het Schaapje, inclusief staartje, maar eigenlijk zijn ze allemaal te leuk. Zie jij jouw tijgertje liever na het badderen stoer en fris door de badkamer gaan, dan is de Leeuw of de Haai zeer geschikt. Hartstikke leuk om te krijgen en om te geven, bijvoorbeeld voor een babyshower of als origineel kraamcadeau. De badjasjes worden met een persoonlijke touch (jongen/meisje) mooi verpakt verzonden. Want laten we eerlijk zijn, wie vindt het uitpakken van cadeautjes nou niet leuk?    www.hipenhop.nl

Over de auteur

Mandy Plante

Spontaan, gedreven en een tikkeltje gek. Moeder van 2 meiden (bijna 2 en ruim 5) en getrouwd met de prachtigste blind date verschijning, waar bewust genieten voorop staat. Woonachtig in een landelijke omgeving; mest en rust in de achtertuin.

Share This