Select Page

DYSON Pure Hot Cool Link

Op de redactie van Mama mogen we de nodige producten uitproberen, maar soms zit er iets tussen waar we op slag verliefd op zijn. Zoals bij de Dyson Pure Hot en Cool Link. Een waanzinnig gaaf vormgegeven apparaat dat bovendien in no time de kamer verwarmt, dan wel afkoelt! . Maar het mooiste is dat hij de lucht zuivert! (Het 360° HEPA-filter in glasvezel vangt 99,95% van de ultrafijne deeltjes uit de lucht, waaronder pollen, bacteriën en huidschilfers van huisdieren, tot slechts 0,1 micrometer).

Dat moesten we natuurlijk gelijk zelf goed uitproberen. Het apparaat komt met een afstandsbediening, maar er is ook een handige app beschikbaar zodat je ook gewoon via je mobiele telefoon de luchttemperatuur en luchtkwaliteit kan regelen. Gebruik spreekt eigenlijk redelijk voor zich, maar er zit een prima gebruiksaanwijzing bij . Geruisloos draait hij  heen en weer en is daarmee de ideale ventilator. De afstandsbediening leg je erop en de magneet zorgt dat er hij er keurig op blijft liggen.

Conclusie: we laten hem hier op de redactie zeker nog even staan!!

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This