Selecteer pagina

BESCHERMEN EN BEHANDELEN VAN HOOFDLUIS ZONDER PESTICIDEN!

BESCHERMEN EN BEHANDELEN VAN HOOFDLUIS ZONDER PESTICIDEN!

Het hoofdluis seizoen breekt bijna weer aan. Tijdens de zomervakantie krijgen veel kinderen te maken met hoofdluis, want deze kriebelbeestjes zijn echte waterratjes! Zo kunnen ze meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast om niet los te laten! Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas. Het merk XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nóg beter; XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

ONCE

XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt daarnaast niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Dubbel grondig en veilig in gebruik.

PROTECT & GO

XT luis Protect & Go is klinisch bewezen en makkelijk in gebruik. Het beschermt tegen hoofdluis en helpt zo mee om besmetting te voorkomen. Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Spray in het haar en laat het inwerken, zo eenvoudig is het. Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind preventief beschermd worden tegen hoofdluis. Dat betekent feestjes en logeerpartijen zonder kopzorgen!

OVER XT LUIS

XT luis is door een breed assortiment en de unieke aanpak dé expert op het gebied van hoofdluis behandelen. Op een effectieve en vriendelijke wijze worden hoofdluis en eitjes gedood en wordt besmetting voorkomen. XT luis staat dus garant voor bescherming én behandeling. Daarnaast zijn de producten van XT luis vrij van pesticiden. Zo helpt XT luis snel en gemakkelijk van het hoofdluizen probleem af te komen! Voor scholen zijn ondersteunde materialen beschikbaar via de website www.schoolweerpluis.nl en ieder jaar kunnen luizenpluismoeders genomineerd worden voor een bedankje via www.luizenpluismoeder.nl. XT luis is verkrijgbaar bij onder andere: ETOS, Kruidvat, Trekpleister, DA, DIO, Boots, Service Apotheek en Plein.nl.

Over de auteur

Share This